"we create extremely amusing events"

  • 1. What’s is your standard operational time?

    Ans: We operate for 4hrs/day, overtime fee is 25% / Hr

  • 2. Do you charge delivery or transportation cost?

    Ans: Due to increase of prices of basic commodities, Jump-N-Fun shall now charge a Delivery cost within M. Manila, CAMANAVA areas and nearby provinces. Delivery charge is still waivable depending on the length of days and items being rented. For more infos on our transportation cost, pls call us anytime.

  • 3. What are your terms and conditions?

    Ans: We require 50% down payment at least 2 weeks prior to the event, and the 50% balance will be paid on the day of the event after the setup. Down payment is non-refundable. If you opt to cancel your event your down payment will be forfeited. Provincial areas, we require 75% down payment and 25% balance upon setup.

  • 4. What if we want to rent at least 2 or 3 inflatables in one day, can you guys give us a discounted package price?

    Ans: Yes, please contact us anytime.

  • 5. What happens if it rains?

    Ans: We give the client 24 hours to give a cancellation notice prior to the event and then reschedule the event within a year. Failure to do so, however, will result in forfeiture of your deposit. However, if notice is given, and your event is rescheduled within a year, your down payment will be credited.

  • 6. As a client, what happens when we must reschedule the event?

    Ans: We only accept a valid reason for rescheduling your event such as “force majeure” or “emergency cases” otherwise we will impose a penalty charge of 25% for rescheduling. All items for rescheduling are also subject for availability. We don’t encourage a refund of downpayment due to failure for coordination for the said rebooking.

  • 7. What are your electrical requirements?

    Ans: Depending on the size of the inflatable, each inflatable requires maximum of two – three blowers, 1500 Wattage per blower, which is atleast 10 amp per blower. All clients should coordinate with Jump-N-Fun and the Genset/Power provider for electricity matters to avoid problems at the event.

  • 8. Do we provide your staffs foods?

    Ans: It is the client’s responsibility to provide foods for Jump-N-Fun’s staffs for whatever meal is applicable at the scheduled time of your event, otherwise Jump-N-Fun shall charge P100/staff/meal.